Del siden

       Få styr på din rideangst hos Isheste-Palsgaard weekenden 13-14/4 2024

 

  Usikkerhed, nervøsitet, utryghed, manglende rideglæde, kært barn har mange navne… kom i gang, start på en frisk og få nogle værktøjer med i bagagen til din videre rejse som rytter.

 

Vi har lave en skræddersyet weekend, hvor vi sammen vil komme i dybden med dine problematikker. Vi får sammen forvandlet utryghed og knuden i maven om til glæde og et positivt samarbejde med hesten. Kontrol og gensidigt tillid, er ofte nøglen til at åbne den mentale blokade mange går rundt med.  

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kursister i at genvinde rideglæden. Vi har supersøde og veltrænet islænder, som kan lånes her hos os, men du er også meget velkommen til at medbringe din egen hest.

 

Denne weekend henvender sig til dig, som kan genkende sig selv, i en af overstående ting eller til dig, som bare gerne vil i gang med ridning, men måske ikke helt ved, hvordan det lige skal gribes an. Vi vil være 2 instruktører på hele weekenden. Så der vil være overskud, fleksibilitet og den ro  der skal til, for at skabe et trygt udviklingsmiljø og i fællesskab få gennemarbejdet de problematikker, som hver enkel kursist kommer med

 

Dette er for mange et lidt ømt emne, som oftest pakkes lidt væk… Vi vil gerne være med til at skabe en ny kultur. Hvor problemer bliver belyst og løst, i stedet for bare at lade stå til og lade problemerne gå i et med hverdagen. 

 

Tag dig selv i nakken eller din veninde i hånden og få ridelysten igen hos os i Løkken…

 

Der vil være mulighed for at tilkøbe overnatning i lækkert sommerhus. Både 1,2,3 overnatninger vil være muligt. Se mere info her: https://www.isheste-palsgaard.dk/451642614

 

 

Ring eller skriv gerne på Tlf. 29801130 for mere info tak.